17:45

Ope IF

Referat: Järpens IF - Ope IF

Järpen tog kommandot från början och tryckte ner Ope ordentligt första 10. Sedan reser Ope och spelar upp sig en aning för att återigen bli nertryckta i eget knä.
När Järpen som allra mest ökar sitt pressspel får man också utdelning på detsamma när Ope till slut begår ett misstag hugger Erica till och hittar in till Elin som vänder snabbt och drar till med vänstern och 1-0 är ett faktum. Strax därefter ökar Järpen på till 2-0, återigen ett lyckosamt samarbete mellan Erica och Elin.

Andra halvlek och Järpen fortsätter ha kommandot i matchen. Det ska dröja fram till 72a minuten innan kapten Erica smäller dit en frispark och 3-0 till dom blåa från väst. Ope splattrar till och bryter Järpens målnolla den här säsongen.
Därefter kommer man till bra försök till att ytterligare reducera på måltavlan men kommer inte närmare än ett par halvchanser. Järpen tar död på matchen genom mål av skyttedrottningen Emma som noteras för hennes sjunde mål för vårsäsongen.